PRAKTISCHE INFORMATIE

COVID SAFE TICKET

Naar aanleiding van de laatste Codeco op woensdag 17 november 2021 en de nieuwe maatregelen et om een ​​maximale veiligheid voor de toeschouwers te garanderen, is het dragen van een mondmasker verplicht voor de duur van de shows.

Naar aanleiding van de aankondigingen van het overlegcomité van vrijdag 20 augustus, zijn de voorstellingen enkel toegankelijk voor mensen die het Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Dat wil zeggen dat je een officieel identiteitsdocument moet kunnen voorleggen (identiteitskaart of paspoort), plus één van de volgende zaken:

- Het volledige vaccinatieschema doorlopen hebben (2 dosissen Pfizer, Moderna of AstraZeneca of 1 dosis Johnson & Johnson) + twee weken.
OF
- Een negatieve PCR-test kunnen voorleggen die dateert van maximaal 48u geleden (datum en uur van afname) – geldigheid: dag van afname + twee dagen (eind van geldigheid om 23u59)
OF
- Een negatieve antigeentest kunnen voorleggen die dateert van maximaal 24u geleden (datum en uur van afname) – geldigheid: dag van afname + één dag (eind van geldigheid om 23u59)
OF
- Een bewijs van genezing kunnen voorleggen (van meer dan 10 dagen oud en maximaal 180 dagen oud)

Opgelet, de organisatie zorgt zelf niet voor het Covid Safe Ticket, en voert ter plaatse ook geen tests uit. Het gaat om een QR-code die u in uw bezit dient te hebben:
- Op uw smartphone via de app CovidSafe.be via CovidSafe.be
- Afgedrukt op papier via de website mijngezondheid.belgie.be


Zijn niet toegestaan :

  • een snelle zelftest
  • het voorleggen van een vaccinatiekaart
  • een onpersoonlijk document van een apotheek na een antigene test

Het dragen van een mondmask geldt vanaf 10 jaar.
Het Covid Safe Ticket is vereist vanaf 12 jaar. Kinderen van 11 jaar of minder moeten een identiteitsbewijs voorleggen.

Ouders kunnen de QR-code van hun kind(eren) van 12 tot 18 jaar downloaden via de Covid Scan-applicatie of via de site mijngezondheid.belgie.be

Gelieve de app of document alsook uw identiteitskaart klaar te houden bij uw aankomst in het Koninklijk Circus.

Covid safe ticket

 

 

PERSONEN MET BEPERKTE MOBILITEIT

Vlak tegenover de hoofdingang hebt u plaats om de toeschouwers te laten uitstappen. In de zaal zijn verschillende plaatsen voorbehouden voor personen in een rolstoel en hun eventuele begeleiders. De zone voor personen met beperkte mobiliteit bevindt zich op de 1e verdieping op de begane grond. Deze zone is makkelijk bereikbaar met de lift vanaf de inkomhal.

Onze stewards en hostessen helpen de toeschouwers hun plaats vlot te vinden. Aarzel niet bij de ticketcontrole hulp te vragen aan een van de plaatsaanwijzers. Hij zal je tot de begane grond vergezellen. Het toilet voor personen met beperkte mobiliteit met grijpstang bevindt zich op de 1e verdieping op de begane grond.

Om PBM-tickets te bekomen, gelieve een mail te sturen naar info@koninklijkcircusbrussel.be

PBM-PARKEERPLAATSEN

Onderrichtsstraat 73
Ijzerenkruisstraat 82
Staatsbladsstraat 18 (2 parkeerplaatsen)

VOORSTELLINGSUREN

Het op de agendapagina vermeld uur is het uur waarop het hoofdconcert zou moeten beginnen. De deuren gaan in principe één uur op voorhand open. Deze uren kunnen echter lichtjes veranderen indien een voorprogramma wordt toegevoegd of indien het spektakel bijvoorbeeld in de namiddag plaatsvindt. In het algemeen openen de deuren om 19 uur en begint het spektakel om 20 uur.

VESTIAIRES

U hebt toegang tot de vestiaire die gelegen is op de beneden-of bovenverdieping, naargelang uw plaats. De vestiaire kost 1,00€.

TOILETTEN

U vindt toiletten voor 0,50€ zowel op de beneden- als op de bovenverdieping.

SCANNEN VAN TICKETS EN PLAATSING

Het is niet noodzakelijk uw ticket af te printen. U kunt uw ticket rechtstreeks laten scannen op uw smartphone. Voor spektakels met genummerde zitplaatsen zullen plaatsaanwijzers uw zitplaatsen aanduiden.

Als u snel duizelig bent, raden u wij af een plaats helemaal bovenaan (zone 0) te kiezen.

ZERO PLASTIC

Het Koninklijk Circus is een zero plastic gebouw. Tijdens de veiligheidscontrole, wanneer u ons gebouw binnenkomt, worden flesjes opzij gelegd en kunt u ze bij het buitengaan ophalen.

GELUIDSVOLUME

Overeenkomstig de wetgeving en de begeleidende maatregelen met betrekking tot de beperking van de gehoorrisico's die gepaard gaan met muziekactiviteiten wensen wij het publiek te laten weten dat het geluidsniveau in de zaal meer dan 96dB(A) kan bedragen. Het gemiddeld volume op een uur zal niet hoger zijn dan 100dB. Indien nodig kunt u aan de bar of aan het onthaal gratis oordopjes krijgen.

EERSTE HULP

Bij problemen aarzel niet onze stewards en hostessen aan te spreken.

TICKETVERKOOP

Tickets worden online verkocht. Er zijn geen loketten in het Koninklijk Circus behalve op voorstellingsavonden, vanaf de opening van de deuren, wanneer het spektakel niet volledig uitverkocht is.

VEILIGHEID

nofood

Drankjes en eten zijn niet toegelaten binnen de muren van het Koninklijk Circus.

nosmoke

Roken in de zaal is verboden.

nobag Om veiligheidsredenen zijn grote zakken en bagages niet toegelaten in het gebouw.

FOTO'S EN AUDIOVISUELE OPNAMES

nocamera Het is verboden tijdens de concerten foto's te nemen of audiovisuele opnames te maken met professionele apparaten. Bijgevolg is elk apparaat waarmee opnames, films of foto's kunnen worden gemaakt of genomen verboden binnen de muren van het Koninklijk Circus.

Blijf op de hoogte door u in te schrijven
op onze nieuwsbrief!