03.04.24 • 20:00

TICKETS

THE SIMON & GARFUNKEL STORY
03.04.2024

Georganiseerd door : FKP SCORPIO

The Simon & Garfunkel Story, de legendarische tributeband van het Amerikaanse duo, verkast van de Londense West End naar de Europese concertzalen. De twee muzikanten kunnen als geen andere de sound van Paul Simon en Art Garfunkel tot leven brengen, en dat zullen ze bewijzen op 3 april in Koninklijk Circus.

Paul Simon en Art Garfunkel capteerden de spirit en mentaliteit van de jaren zestig en zeventig perfect. Hun gevoel voor melancholie en melodie weerklinken in razend populaire nummers zoals ‘The Sound Of Silence’, ‘Bridge Over Troubled Water’, ‘Mrs. Robinson’, ‘Cecilia’ en ‘The Boxer’, die worden gezien als het geluid van een generatie. The Simon & Garfunkel Story vervoert het publiek naar de hoogdagen van het duo, met negenkoppige band en het grootste respect voor het repertoire en de tijdsgeest. De show is ook visueel indrukwekkend, want naast de twee hoofdzangers die als twee druppels water op Simon en Garfunkel lijken, worden er ook beelden geprojecteerd zodat je helemaal wordt opgenomen in de wondere wereld van de bekende folk-rockmuzikanten.

The Simon & Garfunkel Story heeft een vaste plek in de befaamde West End in Londen, waar alle grote musicals en muziekspektakels plaatsvinden. Daar zagen al meer dan 500 000 mensen de show, en nu komt het gezelschap nog eens naar het Europese vasteland. De ticketverkoop start op vrijdag 22 september om 11u via www.fkpscorpio.be

ARTIESTEN

THE SIMON & GARFUNKEL STORY

Vidéo's


Simon & Garfunkel Story
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!