15.09.2024 • 20:00

TICKETS

THE PRETENDERS
Support act : THE PICTUREBOOKS
15.09.2024

Georganiseerd door : LIVE NATION

Goed nieuws voor alle fans van The Pretenders: Chrissie Hynde en haar band hebben besloten om nog een Belgische datum toe te voegen aan hun tourschema! The Pretenders zullen op 15 september te zien zijn in het Koninklijk Circus in Brussel.

Meer rock’n’roll dan Chrissie Hynde zal je ze niet snel vinden. In 1979 lanceerde ze de band ‘The Pretenders’ met een gelijknamige debuutplaat. De groep werd meteen hét ideale voorbeeld van een iconische rockband, met een stevige dosis charisma, een sterk karakter en een neus voor onweerstaanbare hits. “Brass In Pocket” is de eerste uit een lange rij markante songs: “Kid”, “Back on the Chain Gang”, “Don’t Get Me Wrong” en natuurlijk “I’ll Stand By You” en “2000 Miles” die hymnes van de jaren ’80 werden. The Pretenders rijgen de internationale tournees aan elkaar, verkopen miljoenen platen en treden op op enkele van de grootste festivals (Rock Werchter, TW Classic, Werchter Boutique) en indoor zalen. Het Belgische publiek en enthousiasme is steeds massaal aanwezig.

Vorig jaar maakten The Pretenders een succesvolle comeback met hun twaalfde studioalbum 'Relentless'. Na een spot op Rock Werchter deze zomer, zijn Chrissie Hynde en haar bende er zeker van dat ze hun connectie met het Belgische publiek opnieuw zullen eren tijdens dit niet te missen concert.

Tickets beschikbaar vanaf vrijdag 1 maart om 10u

ARTIESTEN

THE PRETENDERS

THE PICTUREBOOKS

Vidéo's


THE PRETENDERS
  • Welkom op de officiële website van het Koninklijk Circus

  • Bestel enkel tickets via de onderstaande officiële verkoopkanalen vermeld op deze website.

  • Vind het Koninklijk Circus
    op de sociale netwerken!

  • Blijf op de hoogte door u in te schrijven op onze nieuwsbrief!